Svar

Har fått frågor om den nya novellen kommer att finnas på bloggen. Och ja, det kommer den.
Sen var det någon som skrev att jag inte lägger ut en ny del när jag säger det. Det beror på att jag har skit mycket läxor och prov just nu :/ Och jag hinner knappt. Men jag försöker så gott jag kan, tro mig.
Och jag får se om jag skriver ett slut till min förra novell. Tror nog inte att jag gör det...

Så här är det.

Jag har tänkt på denna saken ganska så länge nu och jag tror jag har bestämt mig. Jag kommer nog börja på en aldeles ny novell. Jag känner att denna novellen bara är rörig och det är ganska jobbigt att skriva av 5 olika perspektiv hela tiden... Men de goda nyheterna är att det kommer en ny del ikväll av den nya novellen! Hoppas ni förstår och att ni kan försöka gilla den andra novellen också!

Puss och kram!



Blah :/

Jag har ingen tid just nu att skriva på min novell. Men jag ska försöka slänga in en ny del i morn kväll! Hoppas ni alla förstår i alla fall! :) Och jag är sjukt ledsen att ni måste vänta :/

...

Mitt internett har varit skit segt de senaste dagarna. Men det kommer en ny del ikväll eller i morn! Hoppas ni förstår x

Hejsan ;)

Tyvärr så kommer det inte en ny del ikväll för jag har väldigt mycker plugg osv... Men i morn så kommer det ut en ny del igen! Hoppas ni förstår :)

Is your heart taken - DEL 23



Josefines p.o.v
Jag såg genast på Angelica att något var fel. Det sätten som hennes ögon blev uppspärrade och hur hennes ansiktsuttryck fort ändrades. Hon la på mobilen och reste sig fort upp ur stolen.
''Some thing bad has happend! We have to go to the hospital, now!'' Sa Angelica med hög röst och jag tittade skräckslaget på Harry. Jag reste mig upp ur Harrys famn och sprang in till hallen för att ta på mig mina skor.
''We'll take my car!'' Utbrast Louis och vi andra nickade. Vi smällde fort igen dörren och sprang sedan ner för de branta trapporna. Efter några minuter så var vi framme vid Londons centrala sjukhus. Vi sprang in i lobbyn. Louis och Harry gick fram till disken och frågade i vilket rum de alla befann sig. Efter ett tag kom de fram till oss och berättade att tjejerna var i rum 203. Vi alla gick dit med raskasteg och jag öppnade fort dörren. Jag såg Elizabeth som låg i sängen. Hon hade gips över sin högra hand och jag såg blåmärken över hennes vänstra arm. Jag och Malin rusade fram till henne och jag kände hur tårarna tryckte bakom mina ögon.
''Vad har hänt!?'' Sa jag och tittade skräckslaget på Elizabeth medans tårarna började rinna ner för mina varma kinder.
''Fansen.. Jag, Malin och Bella skulle ner till parken och ta en jogging tur när vi hörde skrik bakom oss. Vi blev omringade och efter ett tag blev allt bara svart för mig.'' Suckade hon och jag tittade oroligt mot killarna. De kollade frågandes på mig och jag reste mig upp.
''They where going to go for a jogging tour when suddelny some fans attackted them, esspecially Elizabeth.'' Louis och Harry tittade förskräckta på varandra och sedan på mig.
''This is awful!'' Mummlade Harry och drog sin hand igenom sitt hår.
''Is Liam, Niall and Zayn on their way?'' Frågade Louis och jag nickade. Harry drog mig in i en kram och kysste mig lätt på pannan.
''Everything is going to be alright...'' Viskade han och jag nickade sakta.
Liams p.o.v
Jag gick ilsket in igenom de vita dörrarna som lädde in till sjukhuset med Niall och Zayn efter mig. Jag kände hur ilskan blev allt större och större innom mig. Jag hade inte varit så här sur på länge. Hur kunde fansen göra så här? Jag gick fram till rum 203s rum och öppnade den fort. Jag såg Elizabeth som låg i den vita sjukhus sängen och de andra som satt runt om henne. Jag gick raka vägen fram till henne och kramade om henne. Jag höll hennes kalla kropp tätt intill min varma kropp. Jag kysste henne lätt på hjässan och satte mig sedan ner på huk.
''How are you feeling?'' Frågade jag medans jag flätade ihop våra händer.
''I'm fine! Don't worry!'' Sa Elizabeth och försökte le lite, men jag såg på henne att hon var allt ifrån okej. Jag reste mig sedan upp och gick fram till killarna.
''We have to end this! Our girlfriends are in danger, and It's not good!'' Sa jag och de andra höll med.
''Maybe we should do a twitcam tonight and tell everyone that even if we have girlfriends they will always be our girls!'' Sa Niall.
''So, twitcam at 9.00 pm?'' Frågade jag och de andra nickade.

Har suttit och raderat och skrivit om, raderat och skrivit om typ hela tiden... Men nu blev det som det blev och hoppas ni gillar det! Kommentera gärna! Får inte så många kommentarer på mina inlägg, och vill ju gärna veta vad ni tyckte om delen osv :')

~

Nya delen kommer ut runt 22.00 - 23.00 :)

NY DEL :D

Om jag får minst 20 kommentarer på detta inlägg så kommer det en extra lång del ikväll! JAG LOVAR! :D


Is your heart taken - DEL 22



Angelicas p.o.v

Jag hörde en svag ton som bara blev allt högre och högre. Jag öppnade fort upp ögonen och tittade runt i rummet. För min förvåning så var jag i Louis rum och inte i mitt. Hade jag somnat här? Jag tog upp min mobil och tittade på skärmen. Klockan var 7.00 am, jag fick ur mig en lätt suck och reste mig sedan försiktigt ur sängen så att Louis inte skulle vakna. Jag gick fram till spegeln och blev nästan rädd av att se min egen spegelbild. Min mascara hade smetats ut över mitt hela ansikte. Jag gick fort in i badrummet och skvätte det kalla vattnet över mitt varma ansikte. När jag tittade upp igen såg jag Louis reflektion i spegeln.
''Omg Louis!'' Skrek jag till och höll nästan på att få en hjärtatack.
''You scared me!'' Sa jag och blengde surt mot honom. Jag gick surt ut ur badrummet men hann inte så långt före jag kände hur Louis tog tag i mina armar och drog mig närmare honom. Han kysste mig lätt på läpparna och jag kände hur hela jag blev varm innombords.
''God, I can't be angry at you for long..'' Suckade jag.
''I know!'' Sa Louis och blinkade med ena ögat. Jag borstade fort igenom mitt hår och tog fram till smink ifrån min väska som jag hade i fall det blev ett nödfall.
''Don't need make up, to cover up.'' Sjöng Louis och skrattade.
''Oh yes I do, or I'll look like a zombie...'' Suckade jag och fortsatte att dra mascara borsten igenom mina fransar.
''Breakfast?'' Frågade Louis och jag nickade. Vi gick in i köket och för våran förvåning så satt Harry och Sofie redan där och åt fruckost.
''Sofie? Sov du också här?'' Frågade jag och satte mid bredvid henne. Hon nickade och började sedan skratta.
''Vadå?'' Frågade jag.
''Du skulle ha sätt hur nu låg och sov igår!'' Sa hon och jag tittade kostigt på henne. Jag tog en brödskiva och började bre den med smör.
''When does your school start?'' Frågade Harry och jag kollade på klockan.
''At 9.00 am..'' Suckade jag och Harry nickade.
''If you want, I can drive you there!'' Sa Harry efter en stund och jag logt stort mot honom. Josefine ställde sig upp och gick raka vägen i mot Harry och satte sig i hans famn. Harry kysste henne lätt på halsen och sedan på hennes läppar. Jag tog en till tugga av min macka medans jag tog upp min mobil. Jag hade tio missade samtal ifrån Malin. Jag la min mobil vid mitt öra och efter några toner så svarade Malin.
''Vad har hänt? Du har typ ringt mig hundra gånger.'' Mumlade jag.
''Något hemskt har hänt! Kom till sjukhuset så fort ni kan!'' Jag frös till och tittade allvarligt upp mot de andra.

Sådär, tyckte själv att denna del blev jätte dålig men hoppas ni gillar den iaf! Och som sagt, kommentera gärna! :)

Fan event!

Jag och min kompis ska arrangera ett 1D fanevent den 6 maj! :) Så gå gärna in och läs lite mer om det och så! Vi vill att så många som möjligt kommer!
FAN EVENTET ---> http://www.facebook.com/events/206863559427240/
Och jag har nu valt den som ska spela Harrys ex i min novell! Det blev....... Hanna! :D Du kommer vara med i novellen snart! Men vet inte riktigt än när :) Och ni andra, tack för att ni tävlade!
Ps. Ny del kommer ikväll!

Is your heart taken - DEL 21


Bellas p.o.v
''Så ni hånglade, ute i regnet!'' Utbrast jag och log stort mot Elizabeth som stod och fönade sitt hår. Hon nickade och jag såg hur ett stort leende bred sig över hennes glansiga läppar.
''Hur går det med dig och Mr Malik då?'' Frågade hon lite retsamt och puffade lätt till mig.
''Jaa du..'' Svarade jag och blinkade med ena ögat. Elizabeth tittade konstigt på mig.
''Vad är det som jag inte vet?'' Frågade hon och jag kände hur mina kinder började hetta till.
''Jag och Zayn ska på bio ikväll.'' Utbrast jag och Elizabeth log stort.
''Föresten, kan jag få låna din vita blus?'' Elizabeth nickade. Jag log ett kort tack före jag försvann ut ur badrummet och in till Elizabeths garderob. Jag tog ut den vita blusen och hittade också ett par jeans shorts. Hon skulle nog inte märka om jag lånade de här också, tänkte jag. Jag gick in till mitt rum och släppte ut mitt hår som hade suttit uppe i en tofs nästan hela dagen nu. Jag borsta igenom mitt hår och lockade sedan mitt hår så att det blev lösa lockar. Jag tog fram min maskara och drog den av och ann igenom mina ögon fransar tills det blev ett perfekt lager. Jag tog en sista titt i spegeln och tog sedan upp min väska som låg på golvet.
''Jag drar nu!'' Ropade jag ut till Elizabeth och Malin. De var de ända som var hemma. Angelica och Josefine hade dragit hem till killarna. Jag stänge dörren bakom mig och sprang ner för trapporna tills jag kom ner till båttenvåningen. Jag skulle möta Zayn utanför bion. Som tur var så låg inte biografen så långt ifrån var vi bodde.
Jag steg ut ur lägenheten och började gå längs de fullsmockade gatorna. Efter några minuter så var jag framme och jag kunde skymnta Zayn som stod lite gömd i ett hörn. Troligen för att inga fans skulle känna igen honom. För min förvåning såg jag att han hade blommor i sin ena hand medans han hade sin andra hans i sin ficka. Jag såg att han fick syn på mig och började närma sig mig. Han sträckte fram blommorna och jag kramade om honom.
''Aww, thank you babe!'' Viskade jag i hans öra och han kysste mig lätt på läpparna.
''I hope you like them!'' Sa Zayn och tog sedan tag i min hand.
''What movie are we gonna watch?'' Frågade jag.
''Paranormal activity 3!'' Skrattade han och jag frös till.
''I can't watch that movie! It's way too scary for me!'' Sa jag och tittade skräckslaget på Zayn. Han la sin arm om mig.
''I'll protect you, don't worry!'' Jag kunde inte hålla mitt ansikte länge och kännde hur ett leende bred sig över mina läppar. Vi gick in i den stora bio salongen. Vi hade platser längst bak i ett hörn, det var nog för att ingen skulle lägga märke till oss. Jag satte mig ner i den röda stolen och la min väska vid mina fötter. Filmen rullade igång och det blev mörkt i biosalongen. Jag hörde hur Zayn gäspade till och efter några sekunder la han sin arm om mig.
''You're so cheesy!'' Viskade jag i hans öra och kunde nästan inte hålla mig för skratt.
''It was my plan.'' Sa han och blinkade med ena ögat. Jag lutade sakta mitt huvud mot hans axel och jag kände hur han strök mig över kinden. Jag borrade in min näsa i hans axel och kände hans svaga lukt av parfym. Jag tittade upp och tittade djupt in i hans mörkbruna ögon. Han log sitt underbara leende och lutande sig neeråt så våra läppar var bara några millimeter ifrån varandra. Jag la min arm runt hans nacke och drog honom närmare. Våra läppar möttes och jag kände hur våra tungor nuddade varandra. Våra läppar formades efter varandra och jag log mellan varje kyss.
''People can see us..'' Viskade jag i Zayns öra. Han log sitt retsamma leende och kysste mig sedan lätt på hjässan. Jag vände min blick i mot den stora filmduken igen medans jag och Zayn flätade ihop våra händer.

Josefines p.o.v
Jag drog mina fingertoppar igenom hans tjocka lockiga hår medans vi låg där tillsammans i soffan. Jag med mina
ben i hans famn.
''What's the clock?'' Frågade jag och Harry tog upp sin mobil ur hans ficka.
''It's halv past ten.'' Svarade han och jag nickade.
''I think I should get going... I do have school tomorrow.'' Suckade jag och försökte ställa mig upp men Harry höll mig tillbaka.
''Can't you sleep here?'' Föreslog han. Det var ett ärbjudande som man inte kunde tacka nej till. Dessutom så var det första gången vi sov över. Även fast vi hade dejtat nu i nästan tre veckor. Jag nickade sakta och Harry log sitt underbara leende. Vi började gå i mot Harrys rum medans han höll min hand. Vi gick förbi Louis rum och för våran förvåning så såg vi både Louis och Angelica som låg i hans säng och sov. Angelica sov tätt intill Louis och han hade sin arm om henne. Jag fnissade till och gick sedan in till Harrys rum.
''You can borrow this if you want to!'' Sa Harry och slänge en svart t shirt med vit text på. Jag gick in till badrummet och tvättade av mig mitt smink. T shirten som Harry hade gett mig gick några cm över min rumpa så mina stringtrosor inte syntes. Jag låste upp dörren och in kom Harry med bara sina Calvin and Klein boxers på sig. Jag bet mig i underleppen när jag såg hans vältränade mage. Jag gick ut ur badrummet och la mig sedan ner i den stora dubbel sängen. Efter några minuter så kom Harry ut ur badrummet och la sig bredvid mig. Jag lutade sakta mitt huvud mot hans arm och jag kände hur han strök mig över min panna.
''Good night Josefine.'' Viskade Harry i mitt öra.
''Good night Mr Styles.'' Viskade jag tillbaks och kysste honom sedan lätt på läpparna.
Bellas p.o.v
Vi gick längst den tysta vägen, hand i hand.
''You look so beautiful tonight.'' Sa Zayn och jag kände hur jag rodnade.
''I really do have a beautiful girlfriend.'' Sa han efter en kort tystnad. Jag stannade till. Hade jag hört rätt? Jag tittade upp mot Zayn och jag kände en varm känsla som gick igenom min hela kropp.
''Did you just say girlfriend?'' Frågade jag och han nickade.
''I do concider you as my girlfriend.'' Jag tog ett steg frammåt och kramade hårt om Zayn.
''And I concider you as my boyfriend.'' Sa jag och kysste honom sedan lätt på läpparna.

Detta blev en ganska så lång del (enligt mig). Så nu tycker jag att ni borde kommentera lite extra mycket nu när det blev en längre del! :)

Lång del!

Den långa delen kommer ut om en halv timme! Så håll koll på bloggen! :)

:D

Undrar om ni vill ha två korta delar ikväll eller en extra lång del (den kommer då också ikväll)? Vill i alla fall ha minst 10 kommentarer så kommentera och berätta vad ni tycker! :)

Tävling!

Saken är den att jag behöver ett namn som skulle spela Harrys ex. Och tänkte att de kanske skulle vara lite kul om det vore någon läsare som skulle få äran ;) Så kommentera med erat namn och lite kort fakta om er! Så väljer jag i morn kväll! Desto fler som kommenterar desto roligare blir det att välja! Jag kommer inte avslöja något än vad hon kommer göra men det får ni reda på senare i novellen.

Ps. I morn så kommer det en ny del av novellen! 


Is your heart taken - DEL 20

Elizabeths p.o.v
Jag såg på Malin att hon hade fått en idé. Jag tittade frågandes mot henne och hon öppnade munnen.
''Du är ju egentligen inte Liams flickvän än, egentligen så är ingen av oss flickvän och pojkvän med någon av killarna.'' Konstaterade Malin och hon hade rätt.
''Men vad ska vi göra?'' Frågade jag och tog en till klunk av min latte.
''Gör en video, var du och Liam snackar ut om allt! Allt med detta hat osv.''
''Men det är ju en stor risk att göra en sådan video.'' Sa jag och tittade oroligt på Malin.
''Men den risken måste vi ta för att lösa allt detta!'' Malin hade rätt. Jag kännde hur min bakficka vibrarerade och jag tog upp min mobil. Det var Liam: I have a break for about 40 minutes, wanna go for a walk? xx
Jag kände hur ett leende bred sig över mina läppar medans jag la ifrån mig min mobil.
''Liam va?'' Frågade Malin och jag nickade.
''Han frågade om jag ville gå ut och gå med honom en stund.'' Sa jag.
''Gå bara, det är lugnt!''
''Säkert?
''Säkert! Jag tog på mig min jacka och la min väska över axeln.
''Kom ihåg att bäretta om den där ideen till Liam!'' Ropade Malin före jag försvann ut genom dörren. Det hade börjat regna där ute så jag fällde fort upp mitt paraply och började gå i mot killarnas studio. Vi hade följt med killarna dit ett par gånger så det var inget problem att hitta dit. Efter ett tag så började jag skymta byggnaden var studion låg. Och vid dörren så såg jag en bekan figur stå.
''Hi!'' Utbrast jag och kramade om Liam före jag fällde ner mitt paraply.
''Hi babe.'' Sa Liam och kysste mig lätt på läpparna.
''Are you still on about that walk?'' Frågade Liam och jag nickade. Jag fällde upp paraplyet igen och Liam ställde sig tätt intill mig. Vi började gå igenom stan medans vattnet öste ner. Det var väldigt svårt att gå på de blöta gatorna med mina 10 cm höga klackskor. Plötsligt tog Liam tag i min hand och drog mig in mot ett hörn i endan av gatan.
''What are you doing?'' Frågade jag Liam men han shyssade mig. Han öppnade sakta porten som ledde in till någon slags innergård. Jag såg hur vattnet studdsade till när den mötte den hårda marken. Innergården var ganska så liten och den hade en liten bänki mitten. Något som jag alltid velat göra var att dansa i regnet. Jag log stort mot Liam före jag steg ut ur paraplyets skydd och kännde hur de hårda vatten dropparna nuddade min hy.
''I have always wanted to dance in the rain'' Utbrast jag och började göra galna dans steg mitt i det ösande regnet.
''You're crazy!'' Utbrast Liam och jag skrattade. Jag såg hur Liam fällde ihop paraplyet och började närma sig mig.
Han la sin arm runt min midia och tryckte mig närmare hans blöta kropp. Han kysste mig passionerat och jag la mina armar runt hans nacke. Det droppade från hans blöta hår när jag strök undan några hårslingor ifrån hans panna.
Han pausade kyssen och tittade djupt in i mina ögon, sen fortsatte han. Kyssarna övergick till hångel och vi backade bakåt mot parkbänken, han satte sig ner och jag i hans knä. Jag la mig över honom medans han drog sina finger toppar igenom mitt hår. Liam började sakta kyssa runt min hals och sedan på mina läppar igen. Jag stannade till ett tag och tittade djup in i hans ögon. Vattnet öste ner över oss och de stora vatten dropparna rann ner längs våra blöta kroppar.
''I love you.'' Viskade jag i Liams öra medans jag bet mig i min underläpp.
''I love you too.'' Viskade han tillbaks och tryckte sedan sina läppar i mot mina igen.



Detta var ett ganska så dåligt inlägg.. Men kommentera och berätta vad ni tyckte om denna del i alla fall. Som sagt, blir alltid extra glad när jag får kommentarer! Och snart så kommer det också handla om lite andra än bara Malin och Elizabeth! x

Is your heart taken - DEL 19



Malins p.o.v
Vi sprang så fort vi kunde och klämde oss igenom tunnelbanans dörrar just före de skulle stängas. Jag höll fast mig vid en ståg som var vid min högra sida.
''Gud vad tur att vi hann!'' Utbast Elizabeth.
''Mhmm..'' Konstaterade jag. Jag kollade ut över folkmassan som satt i tunnelbanan. För min förvåning såg jag något som jag verkligen inte trodde att jag skulle se. Det var en mann som satt lite längre bak som läste en tidning. Och på framsidan fans det en stor rubrik som sa: One Directions new girlfriends!?
''Shit! Kolla!'' Viskade jag och pekade lite diskret mot mannen som läste tidningen.
''Herregud!'' Sa Elizabeth. Tunnelbanan plingade till och det var där vi skulle av.
''Ska vi fika vid starbucks?'' Frågade jag, Malin nickade. De andra tjejerna hade dragit hem. Även fast vi alla fem var bästa vänner så hade alltid jag och Elizabeth haft något speciellt sammband mellan varandra. Vi slank fort in på det första starbucks cafet som kom i mot oss. Vi satte oss vid ett bord ganska så långt in i cafet. Vi ville ju ha ganska så låg profil.
''Vad vill du ha?'' Frågade Elizabeth medans hon tog av sig sin jacka.
''Bara en kopp te.'' Svarade jag och Elizabeth började gå i mot kassan. Jag tog upp min mobil ifrån min ficka och såg att jag hade tre missade samtal.
''Mamma...'' Suckade jag för mig själv. Men jag visste att jag var tvungen att ta tag i saken och ringa upp henne. Det hade ju gått nästan två veckor sedan hon sa de stora nyheterna. Jag tryckte på ring och efter några korta toner så svarade hon.
''Hej gumman! Jag har försökt få tag i dig men har inte fått något svar!'' Hörde jag henne säga. Egentligen orkade jag inte med detta nu men det fanns inget annat val.
''Jo jag skulle bara fråga när erat bröllop är?'' Sa jag med en låg ton.
''Det blir av redan nästa vecka! Och du vet hur mycket jag vill att du ska komma hit.'' Utbrast mamma.
''Jag ska hur jag gör. Men jag hör av mig.'' Sa jag kort och la sedan fort på. Jag tittade en stund på mobil skärmen före jag la bort den igen. Jag såg Elizabeth kommandes med mitt te och hennes latte. Hon satte sig sedan ner och tog en klunk av sin varma latte. Hon tittade konstigt på.
''Vad har hänt?'' Frågade hon och jag såg att hon visste att något var fel.
''Min mamma..'' Suckade jag.
''Jahaa, vad var det om?'' Frågade hon och jag började förklara. Om att bröllopet var om en vecka och att hon ville att jag skulle vara där. Elizabeth nickade förståend.
''Jag vet att du säkert inte vill träffa henne just nu men det är din mamma och du borde vara där när hon gifter sig.'' Konstaterade Elizabeth. Jag ville inte åka dit men jag visste att Elizabeth hade rätt. Jag tog en klunk av det varma teet och kände hur det brännde till i halsen.
''Så, hur går det mellan dig och Liam då?'' Frågade jag och försökte komma bort från allt det där med min mamma. Jag såg hur Elizabeth rodnande. Det gjorde hon alltid om hon verkligen gillade någon.
''Det går väll bra.''
''Bara bra?'' Sa jag lite retsamt och hon nickade.
''Skulle det vara fel om jag bad Niall att komma med mig till bröllopet?'' Frågade jag Elizabeth och hon skakade på huvudet.
''Absolut inte!''
Jag tog upp min mobil och skrev ett sms till Niall: Would you like to go with me to my moms wedding next week? xx

Efter bara någon minut så fick jag ett svar: I would love to! xx

Ett leende bred sig över mina läppar och jag la ifrån mig min mobil.
''Hur går det med du vet, hatet?'' Frågade jag och jag såg att Elizabeths leende försvann.
''Sådär, men som Liam sa så blir det mindre för varje dag.'' 
''Vi kanske borde göra någonting, för fansen så de inte behöver gå runt och hata oss!'' Sa Elizabeth och jag nickade. Plötsligt fick jag en ide, och en ganska så bra en.

Kommentera and I will love you forever! Blir jätte glad när jag får många kommentarer! :)

Ny del!

Ny del kommer ut om en timme eller så! Så håll koll på bloggen!

Världens bästa novell :)

Hello mina kära läsare, nu tycker jag att ni alla ska gå in på min grymma kompis novell, den äger och är så bäst, seriöst :D Gå in och läs den NU NU NU NU :)
PS: ledsen att jag inte uppdaterar ikväll, ska skriva imorron lovar men idag ska jag bara vara med kompisar och dem vill inte att jag skriva, men tack för alla kommentarer. Dessutom min kompis skriver en novell om LARRY jag vet att ni vill läsa Larry kärlek, så gå in och läs båda hennes grymma noveller, ni kommer älska dem det lovar jag, släng in en komentar på hennes blogg också så blir hon lika glad som jag är just nu, tack vare era fina kommentarer :)
IDA'S LARRY NOVELL
IDA'S ONE DIRECTION NOVELL

Tagga då ;)

Det kommer troligen ut en ny del ikväll! Om jag får 20 kommentarer på detta inlägg så kommer det kanske t.o.m 2 nya delar! :) x

Is your heart taken - DEL 18



Josefines p.o.v
Jag kännde hur något vibrarerade i min hand. Jag öppnade sakta ögonen och såg att det var min väckarklocka på min mobil. Jag suckade och reste mig försiktigt upp. Jag tittade runt i rummet och såg de andra som fortfarande låg och sov. Jag ställde mig upp och drog mina fingrar igenom mitt hår. Jag gick ut ur vadagsrummet och in till köket. Jag gick fram till det översta skåpet och tog ut et paket med flingor. Jag hällde dem i en skål och satte mig vid köksbordet. Det var nästan dö tyst i lägenheten, och det var det samma i mitt huvud. Vanligtvis brukade jag ha hundratals tankar farandes runt i mitt huvud men just nu var det bara tomt.
''Morning'' Sa en mörk röst bakom mig. Jag ryckte till av rädsla så jag välte ut min skål med flingor och mjölken rann över hela bordet.
''Thank you...'' Sa jag lite smått irriterat och började torka upp det jag hade spillt.
''I wasn't ment to scare you.'' Svarade Harry och log sitt retsamma leende. Jag himlade med ögonen men kunde ändå känna hur ett leende försökte bre sig över mina läppar.
''So, when does your school start?'' Frågade Harry och lutade sig mot köksbänken. Jag kände hur jag nästan fick en liten hjärtatack. Jag flög upp ur stolen och Harry kollade konstigt på mig.
''Don't tell me that you forgot about the school?'' Sa Harry och jag nickade. Han började skratta åt mig men jag ignorerade det. Jag sprang ut ur köket och in till vardagsrummet var de andra fortfarande låg och sov.
''Upp med er för fan!'' Skrek jag och skakade på tjejerna.
''Vad!'' Mumlade Bella och drog täcket över sitt ansikte.
''Låt mig se, vi har skola!'' Utbrast jag och de andra flög upp ur soffan.
''Herregud! Hur mycket är klockan!?'' Utbrast Malin och jag tog upp min mobil.
''Halv nio, vi börjar om en halvtimme!'' De andra sprang iväg in till sina rum och började rota igenom sina garderober.
''What was that all about?'' Frågade Niall som nu också hade vaknat.
''We have school...'' Suckade jag och han nickade förståendes.

Angelicas p.o.v
Jag gick igenom mina kläder och försökte verkligen hitta något att ha på mig. Allt handlade ju om första uttrycket, det visste alla. Tillslut fick det bli en lite förstor stickad tröja och ett par jeans shorts parade med en brun väska och mina slitna converse. Jag gick fram till spegeln och sminkade mig fort. Vanligt vis brukade jag platta mitt hår, men idag fick det bli mitt naturliga hår. Jag gick ut ur mitt rum och in till köket var killarna satt. Alla hade nu tydligen vaknat.
''You're all awake!'' Skrattade jag.
''Well, you can't miss Josefines way to wake up people.'' Sa Zayn och blinkade med ena ögat och de andra började skratta.
''So, do I look good?'' Frågade jag och snurrade runt ett varv.
''You look amazing!'' Sa Liam och gjorde thumbs up, de andra höll med. Louis ställde sig upp och gick fram till mig.
''If you ask me, I think you look really sexy.'' Sa han och jag puffade lätt till han, men han var snabb nog att ta tag i mina händer och drog mig närmare han och våra läppar möttes.
''Get a room!'' Utbast Harry och de andra brast ut i skratt. Jag tittade surt mot de andra men kunde inte länge hålla mig före jag också började skratta.
''Angelica, vi drar nu!'' Hörde jag Bella säga och jag tog upp min väska som jag hade lagt på golvet.
''There's a key on the table in the hall! Leave it under the carpet outside the door before you leave!'' Sa Bella och killarna nickade.
''Don't worry babe!'' Sa Zayn och blinkade med ena ögat. Jag såg hur Bella blev nästan knäsvag av Zayns underbara morgon röst, men hon tog sig samman ändå. Jag vinkade hejdå till killarna före vi gick ut ur lägenheten.
Vi såg den stora byggnaden som säkert var trippelt så stor som våran senaste skola.
''Är detta våran skola!'' Utbrast Malin och tittade häpet på den stora byggnaden.
''Vi har ingen tid att studera skolan! Våran första lektion börjar om fem!'' Sa jag och tog tag i hennes hand.
Vi kännde hur allas blickar följde oss när vi gick längs koridoren.
''Tror du de vet?'' Viskade Elizabeth i mitt öra.
''Troligen...'' Svarade jag och jag såg att Elizabeth var oroad.
''You are the new students, from Sweden right?'' Hörde vi en röst bakom oss säga. Vi alla vände oss om och såg en ljus hårig tjej med lockit hår som stod bakom oss.
''Yes, and you're?'' Frågade Malin vänligt.
''I'm your 'guide', I'm sopous to show you the school.'' Svarade hon glatt.
''Erhm, well I've got English as my first lesson, where am I sopous to go?'' Frågde Bella.
''Just down the hall and to the left, room 202.''
''I've got that too!'' Sa Josefine och följde efter Bella.
Vi andra hade NO som första ämne. Sophie, som den flickan hette visade oss till våran lektion. NO salen var väldigt stort, så det rymmdes väldigt många elever i ett och samma rum. Vi fyra satte oss tillsammans vid ett fyr bord som låg nästan längst bak i klassrummet. Det var bra att hålla låg profil. I alla fall nu när vi var tjejerna som dejtade det största pojkbandet.

Så, detta blev en ganska så läng del i alla fall! Och jag fick besökar rekord idag också! Åhh! Blir så sjukt glad!

Ps. (Jag lägger in fler bilder och musik i detta inlägg i morn. Jag är just nu på finlands båten påväg hem och nätet är så sjukt trögt...)

Ines novellblogg :)

Jag tycker att ni alla ska in på min underbara kompis novellblogg - http://niallslaugh.blogg.se/ :)
DEN ÄGER SÖNDER OCH JAG LÄSER DEN VARJE MINUT SÅ CHECKA IN DEN GUYS!! ♥
Fin bild på min älskling Ines ♥

Delarna

Har hört att det har varit krongel med att hitta de olika delarna, så här är länkar till alla delarna! :)

Svar :)

Jag har fått frågor om hur man kommer till de senare inläggen. Gå in på de olika månaderna, tex februari var man hittar del 1!


Hoppas detta hjälpte i alla fall! Och det kommer en ny del i kväll! Vem är taggad!? ;)


Is your heart taken - DEL 17



Elizabeths p.o.v
Jag kände en kall känsla som gick igenom min kropp när jag läste tweetet om och om igen. De orden högg verkligen till i hjärtat.
''Liam and he's ''girlfriend'' last night at big ben, bitch go and die.'' Vanligt vis tog jag inte illa upp av sådana här tweets men det fanns inte bara ett tweet som sa detta utan hundra till. Jag gick in på trenderna och såg något som jag verkligen inte ville se.
*Top trends, ''Leave Liam alone!''*
Jag kände hur tårarna började trycka bakom ögon locken. Varför fick jag så mycket hat? Varför inte de andra tjejerna? Var det för att fansen älskade Danielle så mycket och sen när de gjorde slut så tyckte de att ingen annan kunde ta hennes plats? Jag tittade mot Liams håll, han hade sina ögon klistrade i mot det stora tvn. Jag reste mig sakta upp och gick i mot de andra tjejerna.

''Vi måste snacka, i en rum!'' Viskade jag i alla deras öron och de nickade. Killarna kollade frågandes mot oss när vi gick i mot dörren som ledde in till badrummet. Men jag ignorerade deras blickar. Jag låste fort dörren bakom oss och tittade sedan på de andra tjejerna. Tårarna hade nu börjat rinna ner för mina kinder och jag såg på tjejerna att de blev oroliga.
''Vad har hänt?'' Frågade Bella och la sin hand på min axel. Jag tog fram min mobil och höll den i mot hennes ansikte medans de andra tjejerna lutade sig frammåt och tittade ner mot skärmen. De lästa om och om tweetet och jag såg hur deras ansikts utrycken ändrades.

''Herregud...'' Sa Angelica förskräckt.
''Vet Liam om det?'' Jag skakade på huvudet.
''Det är nog bäst om du visar detta för honom! Före han ser det själv...'' Sa Josefine och jag nickade. Jag satte mig ner på toaletlocket och suckade högt för mig själv. De andra tittade på varandra och gick sedan fram till mig och gav mig en stor kram.
''Du ska se att det blir bättre!'' Sa Bella med en låg ton och torkade bort några tårar som rann ner för min kind.
Jag hörde en svag knackning på dörren.
''Are you okey Elizabeth?'' Hörde jag Liam fråga, de andra tjejerna tittade mot mig och jag visste vad jag skulle göra. Tjejerna reste sig upp och låste upp dörren. Jag såg hur Malin böt några ord med Liam före de sedan gick in till de andra igen. Liam stängde dörren bakom oss och satte sig vid huk framför mig. Han strök bort lite av mitt hår som hade fallit över min panna och kollade sedan rakt in i mina ögon. Jag tog upp min mobil och sträckte fram den till Liam. Han tittade frågandes mot mig men började scrolla igenom min timeline, och mentions. Jag såg hur hans ansikts utrycke genast förändrades. Han tittade häpet upp mot mig igen medans han höll min mobil i sin andra hand.
''This is just...''
''Horrible...'' Mumlade jag och han nickade. Liam tog tag i min hand och drog mig närmare. Tills jag tillslut satt i hans famn nere på golvet. Han kysste mig lätt på hjässan och sedan längs min nacke tills våra läppar möttes i en perfekt kyss.

''Tomorrow they'll have something els to talk about.'' Sa Liam med en låg ton och jag nickade. Men kunde ändå inte slita tanken av att detta kanske skulle hålla på jätte länge. Tänk om det aldrig blir bra, tänk om jag och Liam blir ett par och det ända vi får är bara hat. Jag skakade bort de hemska tankara och ställde mig sedan upp. Jag tittade in i spegeln och blev nästan rädd av min egen spegel bild. Jag suckade lågt och tog fram lite smink borttagnings medel. Jag hade ingen lust att sätta på någon ny smink, dessutom var väll Liam tvungen att se mitt ''riktiga'' jag någon dag.
''We maybe should go and watch the movie.'' Sa jag och Liam ställde sig upp. Jag låst upp toaletsdörren och gick sedan in till de andra. Tjejerna gav mig blicken ''Hur gick det''. Jag nickade som symboliserade ett ja och de andra log stort. Jag slog mig ner bredvid Louis som satt med armen om Angelica. Han vände sig imot mig och log sitt underbara leende. Jag lutade mig bakåt i soffan och försökte glömma allt, efter ett tag kände jag hur mina ögon lockarna blev tynge och tyngre och ljudet försvann längre och längre bort.

Ny del igen då, lite drama också ;) Lämna gärna en kommentar! Skulle göra mig sjukt glad!

Is your heart taken - DEL 16


Malins p.o.v
Vi gick längs vattnet medans jag höll hårt om Nialls hand. Jag tittade ut över vattnet var bara fåtals fåglar simmade. Jag vände min blick mot Niall och log ett kort leende. Vi sa inte så mycket till varandra, och det var ganska så skönt med tystnad. Jag sparkade lätt till ett få tal stenar som låg på grusvägen.
''Erhm'' Harklade Niall till. Jag vände min blick fort mot honom igen och lyfte mina ögon bryn.
''Should we sit down?'' Frågade han och pekade mot en brygga. Jag nickade, vi satte oss vid bryggan så att våra ben dinglade över kanten. Niall la sin arm om mig och jag kände hur en varm kännsla spredsig igenom mig.
''I'm sorry..'' Mumlade jag och Niall tittade förvånat på mig.
''I'm sorry that you have to go through this with me. I really shouldn't even take this out on you.'' Suckade jag. Niall tittade lite surt mot mig och tog tag i mina händer och la dem i hans.
''Don't you say that! I'm here for you! Always!'' Sa Niall och tittade allvarligt på mig men jag tittade bort.
''But you have other stuff going on in your life. And you shouldn't have to think about how I am every second when you're not with me.'' Mumlade jag och tittade in i Nialls ögon, jag såg att han blev sårad. Det högg verkligen till i hjärtat när jag sa de orden men det var sanningen. Jag tittade ut över det stilla vattnet och suckade.
''You're right, about everything.'' Sa Niall plötsligt. Jag vände min blick mot honom.
''But I wan't to be there for you, no matter what!'' Sa Niall med hög röst. Han tittade sedan rakt in i mina ögon och petade bort en hårslinga som fallit över mitt öga. Han smekte sakta min kind och lutade sig frammåt.
''I love you Malin.'' Viskade han i mitt öra, och före jag visste om det så möttes våra läppar. Han tryckte mig sakta bakåt så jag var tvungen att lägga mig ner. Jag drog sakta mina händer igenom Nialls hår medans våran tungor möttes i de perfekta kyssarna. Jag kände hur Niall sakta drog sin hand längs min rygg och ner mot mina lår. Jag kände Nialls svaga lukt av hans parfym i nacken medans jag viskade sakta in i hans öra.
''We should maybe get going...'' Niall nickade sakta och jag ställde mig upp. Jag rätade till min tröja och försökte få mitt hår att inte se så ruffisgt ut. Niall ställde sig upp kort efter mig och log sitt retsamma leende mot mig. Jag puttade retsamt till Niall och kysste honom lätt innan jag tog tag i hans hand.
''Let's go, or we'll be late for the movie!''

Elizabeths p.o.v
''What movie?'' Fråga jag mendas jag satt på huk och gick igenom alla våra filmer.
''Something scaaary!'' Utbrast Zayn och de andra killarna gjorde glädje rop. Bella tittade surt mot Zayn.
''Why not something romatic!'' Utbrast hon och vi andra tjejerna nickade.
''Titanic!'' Sa Josefine och log stort.
''Well, lets watch titanic first, and then a scary movie.'' Föreslog jag och de andra höll med.
''Hit med näsdukarna!'' Utbrast Bella och vi andra skrattade. Killarna kollade förvirrat på oss.
''We might need some tissues.'' Sa jag och blinkade med ena ögat. Jag reste mig och gick ut till köket. Jag öppnade den översta hyllan och tog ner två paket med näsdukar. Jag ryckte till när jag hörde hur någon stoppade i nycklarna i nyckelhålet och dörren öppnades. Jag vände mig om och såg Niall och Malin kommandes in genom dörren.
''Hey! We're just about to watch a movie!'' Sa jag och log mot begge två.
''What movie?'' Frågade Niall medans han knöt upp sina converse.
''Titanic..'' Svarade jag.
''Ohh! I love that movie!'' Utbrast Malin och log stort. Vi alla gick in till de andra, filmen var redan igång. Jag såg hur Bella och Zayn satt och myste ihop. Bella hade lagt sina ben i Zayns famn och lutade sitt huvud mot en kudde. Jag satte mig ner bredvid Liam och tog lite popcorn ifrån skålen han hade i sin famn. Liam log stort mot mig och pussade mig lätt på kinden. Jag tog upp min mobil och loggade in på twitter. Jag scrollade igenom min
timelime när jag såg något som fick mig att frysa till.

En ganska så efterlängtad del! Men hoppas ni i alla fall gillade den! Kommentera gärna! x

GODA NYHETER

JAG SKA BÖRJA SKRIVA PÅ NOVELLEN IGEN! Tog en ganska så lång paus som ni kanske märkte ;) Men denbehövdes verkligen! För nu är jag verkligen peppad på att skriva nya delar! Så ikväll så kommer det ut en ny del! Skulle göra min ännu mer peppad om jag får några kommentarer på detta inlägg!

PUSS!