Is your heart taken - DEL 21


Bellas p.o.v
''Så ni hånglade, ute i regnet!'' Utbrast jag och log stort mot Elizabeth som stod och fönade sitt hår. Hon nickade och jag såg hur ett stort leende bred sig över hennes glansiga läppar.
''Hur går det med dig och Mr Malik då?'' Frågade hon lite retsamt och puffade lätt till mig.
''Jaa du..'' Svarade jag och blinkade med ena ögat. Elizabeth tittade konstigt på mig.
''Vad är det som jag inte vet?'' Frågade hon och jag kände hur mina kinder började hetta till.
''Jag och Zayn ska på bio ikväll.'' Utbrast jag och Elizabeth log stort.
''Föresten, kan jag få låna din vita blus?'' Elizabeth nickade. Jag log ett kort tack före jag försvann ut ur badrummet och in till Elizabeths garderob. Jag tog ut den vita blusen och hittade också ett par jeans shorts. Hon skulle nog inte märka om jag lånade de här också, tänkte jag. Jag gick in till mitt rum och släppte ut mitt hår som hade suttit uppe i en tofs nästan hela dagen nu. Jag borsta igenom mitt hår och lockade sedan mitt hår så att det blev lösa lockar. Jag tog fram min maskara och drog den av och ann igenom mina ögon fransar tills det blev ett perfekt lager. Jag tog en sista titt i spegeln och tog sedan upp min väska som låg på golvet.
''Jag drar nu!'' Ropade jag ut till Elizabeth och Malin. De var de ända som var hemma. Angelica och Josefine hade dragit hem till killarna. Jag stänge dörren bakom mig och sprang ner för trapporna tills jag kom ner till båttenvåningen. Jag skulle möta Zayn utanför bion. Som tur var så låg inte biografen så långt ifrån var vi bodde.
Jag steg ut ur lägenheten och började gå längs de fullsmockade gatorna. Efter några minuter så var jag framme och jag kunde skymnta Zayn som stod lite gömd i ett hörn. Troligen för att inga fans skulle känna igen honom. För min förvåning såg jag att han hade blommor i sin ena hand medans han hade sin andra hans i sin ficka. Jag såg att han fick syn på mig och började närma sig mig. Han sträckte fram blommorna och jag kramade om honom.
''Aww, thank you babe!'' Viskade jag i hans öra och han kysste mig lätt på läpparna.
''I hope you like them!'' Sa Zayn och tog sedan tag i min hand.
''What movie are we gonna watch?'' Frågade jag.
''Paranormal activity 3!'' Skrattade han och jag frös till.
''I can't watch that movie! It's way too scary for me!'' Sa jag och tittade skräckslaget på Zayn. Han la sin arm om mig.
''I'll protect you, don't worry!'' Jag kunde inte hålla mitt ansikte länge och kännde hur ett leende bred sig över mina läppar. Vi gick in i den stora bio salongen. Vi hade platser längst bak i ett hörn, det var nog för att ingen skulle lägga märke till oss. Jag satte mig ner i den röda stolen och la min väska vid mina fötter. Filmen rullade igång och det blev mörkt i biosalongen. Jag hörde hur Zayn gäspade till och efter några sekunder la han sin arm om mig.
''You're so cheesy!'' Viskade jag i hans öra och kunde nästan inte hålla mig för skratt.
''It was my plan.'' Sa han och blinkade med ena ögat. Jag lutade sakta mitt huvud mot hans axel och jag kände hur han strök mig över kinden. Jag borrade in min näsa i hans axel och kände hans svaga lukt av parfym. Jag tittade upp och tittade djupt in i hans mörkbruna ögon. Han log sitt underbara leende och lutande sig neeråt så våra läppar var bara några millimeter ifrån varandra. Jag la min arm runt hans nacke och drog honom närmare. Våra läppar möttes och jag kände hur våra tungor nuddade varandra. Våra läppar formades efter varandra och jag log mellan varje kyss.
''People can see us..'' Viskade jag i Zayns öra. Han log sitt retsamma leende och kysste mig sedan lätt på hjässan. Jag vände min blick i mot den stora filmduken igen medans jag och Zayn flätade ihop våra händer.

Josefines p.o.v
Jag drog mina fingertoppar igenom hans tjocka lockiga hår medans vi låg där tillsammans i soffan. Jag med mina
ben i hans famn.
''What's the clock?'' Frågade jag och Harry tog upp sin mobil ur hans ficka.
''It's halv past ten.'' Svarade han och jag nickade.
''I think I should get going... I do have school tomorrow.'' Suckade jag och försökte ställa mig upp men Harry höll mig tillbaka.
''Can't you sleep here?'' Föreslog han. Det var ett ärbjudande som man inte kunde tacka nej till. Dessutom så var det första gången vi sov över. Även fast vi hade dejtat nu i nästan tre veckor. Jag nickade sakta och Harry log sitt underbara leende. Vi började gå i mot Harrys rum medans han höll min hand. Vi gick förbi Louis rum och för våran förvåning så såg vi både Louis och Angelica som låg i hans säng och sov. Angelica sov tätt intill Louis och han hade sin arm om henne. Jag fnissade till och gick sedan in till Harrys rum.
''You can borrow this if you want to!'' Sa Harry och slänge en svart t shirt med vit text på. Jag gick in till badrummet och tvättade av mig mitt smink. T shirten som Harry hade gett mig gick några cm över min rumpa så mina stringtrosor inte syntes. Jag låste upp dörren och in kom Harry med bara sina Calvin and Klein boxers på sig. Jag bet mig i underleppen när jag såg hans vältränade mage. Jag gick ut ur badrummet och la mig sedan ner i den stora dubbel sängen. Efter några minuter så kom Harry ut ur badrummet och la sig bredvid mig. Jag lutade sakta mitt huvud mot hans arm och jag kände hur han strök mig över min panna.
''Good night Josefine.'' Viskade Harry i mitt öra.
''Good night Mr Styles.'' Viskade jag tillbaks och kysste honom sedan lätt på läpparna.
Bellas p.o.v
Vi gick längst den tysta vägen, hand i hand.
''You look so beautiful tonight.'' Sa Zayn och jag kände hur jag rodnade.
''I really do have a beautiful girlfriend.'' Sa han efter en kort tystnad. Jag stannade till. Hade jag hört rätt? Jag tittade upp mot Zayn och jag kände en varm känsla som gick igenom min hela kropp.
''Did you just say girlfriend?'' Frågade jag och han nickade.
''I do concider you as my girlfriend.'' Jag tog ett steg frammåt och kramade hårt om Zayn.
''And I concider you as my boyfriend.'' Sa jag och kysste honom sedan lätt på läpparna.

Detta blev en ganska så lång del (enligt mig). Så nu tycker jag att ni borde kommentera lite extra mycket nu när det blev en längre del! :)

Kommentarer
Postat av: Ines

Men hej författare

2012-04-15 @ 22:57:56
URL: http://niallslaugh.blogg.se/
Postat av: Bella

-

OMG JAG DÖR DOSKABSKAJAVAB

2012-04-15 @ 23:23:02
Postat av: carro

kul med ett långt kapitel! kan du inte skriva mer om josefine och harry? de är så söta! när får vi veta vem som vann namn tävlingen? xoxo

2012-04-15 @ 23:40:09
Postat av: Olivia

Bäst! :))))

2012-04-16 @ 00:15:10
URL: http://momentsintime.blogg.se/
Postat av: Amanda G

Jättebra :) <3

2012-04-16 @ 07:31:36
Postat av: Malin

Shiiit vad bra!! Allt blir så bra når du skriver om zayn och Bella. Det går inte att beskriva, jag blir typ knsvag. :D

2012-04-16 @ 07:34:42
Postat av: angelica

me gustaaaaaaaaaaaaa :D next chapter, pleasee :D x

2012-04-16 @ 18:47:24
Postat av: Nora

ijhfgkdhgjkdfhhglhdlgdhlj............

2012-04-16 @ 21:37:35
Postat av: Felicia

LÄNGTAR EFTER NÄSTA :D <3

2012-04-16 @ 21:46:34
URL: http://directiondream.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0