Is your heart taken - DEL 23



Josefines p.o.v
Jag såg genast på Angelica att något var fel. Det sätten som hennes ögon blev uppspärrade och hur hennes ansiktsuttryck fort ändrades. Hon la på mobilen och reste sig fort upp ur stolen.
''Some thing bad has happend! We have to go to the hospital, now!'' Sa Angelica med hög röst och jag tittade skräckslaget på Harry. Jag reste mig upp ur Harrys famn och sprang in till hallen för att ta på mig mina skor.
''We'll take my car!'' Utbrast Louis och vi andra nickade. Vi smällde fort igen dörren och sprang sedan ner för de branta trapporna. Efter några minuter så var vi framme vid Londons centrala sjukhus. Vi sprang in i lobbyn. Louis och Harry gick fram till disken och frågade i vilket rum de alla befann sig. Efter ett tag kom de fram till oss och berättade att tjejerna var i rum 203. Vi alla gick dit med raskasteg och jag öppnade fort dörren. Jag såg Elizabeth som låg i sängen. Hon hade gips över sin högra hand och jag såg blåmärken över hennes vänstra arm. Jag och Malin rusade fram till henne och jag kände hur tårarna tryckte bakom mina ögon.
''Vad har hänt!?'' Sa jag och tittade skräckslaget på Elizabeth medans tårarna började rinna ner för mina varma kinder.
''Fansen.. Jag, Malin och Bella skulle ner till parken och ta en jogging tur när vi hörde skrik bakom oss. Vi blev omringade och efter ett tag blev allt bara svart för mig.'' Suckade hon och jag tittade oroligt mot killarna. De kollade frågandes på mig och jag reste mig upp.
''They where going to go for a jogging tour when suddelny some fans attackted them, esspecially Elizabeth.'' Louis och Harry tittade förskräckta på varandra och sedan på mig.
''This is awful!'' Mummlade Harry och drog sin hand igenom sitt hår.
''Is Liam, Niall and Zayn on their way?'' Frågade Louis och jag nickade. Harry drog mig in i en kram och kysste mig lätt på pannan.
''Everything is going to be alright...'' Viskade han och jag nickade sakta.
Liams p.o.v
Jag gick ilsket in igenom de vita dörrarna som lädde in till sjukhuset med Niall och Zayn efter mig. Jag kände hur ilskan blev allt större och större innom mig. Jag hade inte varit så här sur på länge. Hur kunde fansen göra så här? Jag gick fram till rum 203s rum och öppnade den fort. Jag såg Elizabeth som låg i den vita sjukhus sängen och de andra som satt runt om henne. Jag gick raka vägen fram till henne och kramade om henne. Jag höll hennes kalla kropp tätt intill min varma kropp. Jag kysste henne lätt på hjässan och satte mig sedan ner på huk.
''How are you feeling?'' Frågade jag medans jag flätade ihop våra händer.
''I'm fine! Don't worry!'' Sa Elizabeth och försökte le lite, men jag såg på henne att hon var allt ifrån okej. Jag reste mig sedan upp och gick fram till killarna.
''We have to end this! Our girlfriends are in danger, and It's not good!'' Sa jag och de andra höll med.
''Maybe we should do a twitcam tonight and tell everyone that even if we have girlfriends they will always be our girls!'' Sa Niall.
''So, twitcam at 9.00 pm?'' Frågade jag och de andra nickade.

Har suttit och raderat och skrivit om, raderat och skrivit om typ hela tiden... Men nu blev det som det blev och hoppas ni gillar det! Kommentera gärna! Får inte så många kommentarer på mina inlägg, och vill ju gärna veta vad ni tyckte om delen osv :')

Kommentarer
Postat av: ebba

den var bra! :)

2012-04-18 @ 07:37:02
Postat av: Jessica

Åh den är så himla bra!! Älskar din novell! :D

2012-04-18 @ 17:16:26
URL: http://https://twitter.com/JessicaNiall1D
Postat av: Saga

Det var jättebra!!

2012-04-18 @ 18:07:35
Postat av: Nora

skiiiiiiiiiiitbra!!! :D

2012-04-18 @ 21:19:11
Postat av: Anonym

Asbra! Det var oxå bra med cliffhangern i förra delen. :) fortsäääääääääääättt!!

2012-04-19 @ 07:48:11
URL: http://allthewayupallnight.blogg.se/
Postat av: Micha

Du är jätteduktig på att skriva och jag älskar att läsa din novell :) men tyvärr e jag lite besviken på den här delen. När det händer sådana här grejer i novellen så är det bättre om du skriver mer tankar/känslor. Eller iaf lite mer dramatiskt för tyvärr så berörde den här delen inte mig alls trots att dem blivit nedslagna..

Ett tips till framtida delar är att ha med mer tankar och känslor :)

Men dina delar brukar vara bättre så detta är bara något att ha i bakhuvudet :)

Längtar till nästa del :D

Ta hand om dig,kram<3

2012-04-19 @ 17:22:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0