Skulle bara säga...

Jag är sjuk just nu, har hög feber och är förskyld. Så har ingen ork at skriva. Men kanske redan i morn så komer det ut en ny del! Skulle göra mig mycket mer peppad om jag skulle kunna få några snälla kommentarer på denna inlägg! För om jag vet vad ni tycker om novellen så blir jag mer taggad att skriva en ny del! Kram! x

Is your heart taken - DEL 15



Josefines p.o.v


Malin hade inte mått så bra de senaste dagarna. Hon hade bara legat i sin säng och lyssnat på musik. Bara ibland så kom hon och satte sig i vardagsrummet. Hon hade inte tagit det där med bröllopet bra. Vi förstod varför, men man kunde knappt snacka om saken med henne. För detta var ett jätte känslosamt ämne för Malin.
''Vad ska ni ha på er i morn då?'' Frågade Bella och bröt tystnaden som nu hade varat i några minuter. Det var ju första skol dagen i morn på vårat nya gymnasium.
''Ett par jeans och en vit stickad tröja.'' Svarade jag. Bella tittade mot Elizabeths och Angelicas håll men de båda ryckte bara på axlarna. Jag kände hur min bakficka började vibrera och jag tog upp mobilen. Jag fick genast ett leende på läpparna när jag såg vem det var.
''Hey love!'' Utbrast jag.
''Hey babe! Do you girls mind some company for tonight?'' Frågade Harry. Jag tittade mot de andra och höll för mobilen.
''Harry frågar om de kan komma över ikväll?'' Sa jag och de andra nickade ivrigt.
''The girls say it's okey! See you in 30 minutes?'' Frågade jag.
''Okey! See you then!'' Utbrast Harry.
''Bye!'' Sa jag och la på.
''Killarna är här om 30 minuter!'' Utbrast jag och hoppade ner från köks bänken. Jag fick plötsligt en konstig känsla i magen. Hur var det med Malin?
''Vi kanske borde berätta till Malin att killarna kommer..'' Suckade jag.

Malins p.o.v

Jag hörde hur det knackade på dörren och jag tog ut mina hörlurar från öronen.
''Kom in.'' Mumlade jag. Josefine klev in i rummet och satte sig bredvid mig.
''Hur är det?'' Frågade hon medans hon kramade om mig.
''Ett ord, skit.'' Mumlade jag och hon nickade förstående.
''Jag skulle bara säga att killarna kommer över om 30 minuter.'' Jag tittade på Josefine med uppsprärrade ögon.
''Fan, de får inte se mig så här!'' Utbrast jag och satte mina händer framför mitt ansikte.
''Vi ska hålla dem borta'' Sa Josefine och blinkade med ena ögat. Jag log ett litet leende och kramade om Josefine.

Angelicas p.o.v
Jag hörde hur det bankade på dörren. Jag drom mina fingrar igenom mitt hår och rättade till min tröja. Sedan så gick jag fram till dörren och öppnade den.
''Heeey!'' Utbrast killarna i en och samma munn och kramade om mig. Jag hade verkligen saknat dem. Jag bet mig lätt i läppen när jag såg Louis ta av sig sin jacka. Jag gick fram till honom och gav honom en extra stor kram.
''I've missed you.'' Viskade jag i hans öra. Louise tittade in i mina ögon och kysste mig lätt på läpparna. Sedan så tog han tag i min hand och vi gick in till de andra.

Nialls p.o.v
Jag kramade om tjejerna och tittade sedan förvirrat runt i rummet.
''Where's Malin?'' Fråga jag Elizabeth.
''She's in here room.'' Svarade Elizabeth och log mot mig. Jag nickade och tittade frågandes mot Elizabeth.
''Oh, the room to left!'' Sa hon och jag började gå i mot dörren som lädde in till Malins rum. Jag stannade till och knackade försiktigt på dörren. Jag fick inget svar så jag öppnade sakta dörren. Jag såg Malin som låg i sängen med sina hörlurar i öronen medans hon blundade. Men strax efter öppnade hon ögonen och gav ut ett skrik.
''Oh my god Niall! You scared me!'' Utbrast hon och jag log ett litet leende. Malin satte sig upp och kröp under täcket.
''How are you?'' Frågade jag medans jag satte mig bredvid henne.
''Not good...'' Svarade Malin och jag nickade förstående. Jag torkade bort en tår som hade runnit ner för hennes kind.
''Maybe you should get out, we can go outside and take a walk if you want to.'' Sa jag och tittade in i Malins ögon. Hon nickade och steg ut ur sängen. Hon tittade på mig och visade ett tecken att jag skulle vända mig om. Jag suckade men gjorde ändå hur hon sa. När Malin sa att jag kunde titta igen så hade hon på sig ett par jeans shorts, en vit topp och en vit kofta. Vi gick ut ur rummet och in till hallen.
''Where are you guys going?'' Frågade Liam.
''We're going outside for a walk.'' Svarade jag och Liam nickade. Liam tog tag i min arm och drog mig lite till sidan.
''How is she?'' Fråga Liam och jag suckade.
''Not so good, but I'm here for here. And I actually almost consider her as a girlfriend. We have been going out for a few weeks now.'' Svarade jag.
''Your gonna ask the boyfriend, girlfriend thing now?'' Frågade Liam och jag skakade på huvudet.
''Not now, she has too much els going on.
''Shall we go?'' Fråga Malin och jag nickade.
''We are back in about a half hour.'' Sa jag. Jag tog tag i Malins hand och vi gick ut ur dörren och stängde den bakom oss.

Så denna del blev ganska så lång. Det har ju handlat ganska så mycket om Malin och Niall i dom senaste delarna men redan i nästa del så kommer det handla mer om ett annat kärleks par ;) Men vilka det är kommer jag inte avslöja än. Hoppas ni i alla fall gillade denna del och lämna gärna en kommentar och berätta vad ni tycker! x

yay!

Sov över med Ines och Olivia igår så kunde inte riktigt skriva. Men ikväll så kommer det en ny del! :D x

Sorry guys :)

Det kommer tyvärr inget inlägg ikväll heller men i morn! Då kommer det ett till inlägg! puss och kram! x

Is your heart taken - DEL 14


Malins p.o.v
Jag kände hur min bakficka vibrarerade och jag tog upp min mobil.
''Mamma...'' Mummlade jag. Jag tvekade ett tag men ändå så tryckte jag på svara.
''Hej gumman!'' Utbrast mamma.
''Hej.'' Sa jag tyst.
''Jag och Johan har något väldigt viktigt att berätta för dig.'' Sa mamma och jag kände hur mitt hjärta började dunka fortare. Jag sa inget men mamma fortsatta i alla fall.
''Jag och Johan är förlovade!'' Utbrast mamma. Jag kände hur jag blev svag i knäna. Det kändes som om att jag fick tusen nålar in i mitt hjärta. Jag kunde inte få ut ett ända ord. Jag tryckte på avsluta samtal och jag satte mig ner i min säng. Jag visste inte vad jag skulle känna, jag vara bara tom. Jag ställde mig upp igen och slängde mobilen in i väggen. Sedan så sprang jag ut ur mitt rum. Jag såg Bella och Josefine som satt i vardagsrummet och tittade i en tidining. Jag sprang fort förbi dem och tog på mig mina skor.
''Vart ska du?'' Frågade Josefine och tittade upp ur tidningen.
''Låt mig vara! Bara håll käften!'' Skrek jag och smälde igen dörren. Det var inte meningen att skrika på Josefine men jag var så himla arg just nu så jag var tvungen att ta ut det på någon. Jag sprang ut genom dörrarna som ledde ner till gatan. Vart skulle jag ta vägen? Jag kände hur tårarna tryckte bakom ögat men jag gjorde allt för att hålla dem inne.
Nialls p.o.v
Jag hörde hur det bankade på dörren. Jag la ifrån mig min dator och steg upp ur soffan. Jag gick i mot dörren och öppnade den. För min häpnad så stod Malin där. Maskaran var smetad runt hennes ögon. Hon hade gråtit, och ganska så mycket. Hon tittade på mig med sina sorgsna ögon. Jag såg hur en till tår rann ner för hennes kind och några sekunder senare så bröt Malin ihop. Jag gick fort fram till henne och drog henne i mot mig.
''I'm here babe, I'm here.'' Viskade jag i hennes öra medans jag höll om henne. Jag stängde dörren bakom oss och vi gick in till vardags rummet.
Malins p.o.v

Jag hade inte sagt något ända sen jag kom hit. Jag satt nu här i soffan med mit huvud lutat mot Nialls axel. Jag hade bara gråtit de senaste minutrerna. Jag kunde inte få några ord ur mig.
''Do you wan't to tell me what happend?'' Frågade Niall och bröt tystnaden. Jag nickade sakta och kände hur en tår rann ner för min kind men jag torkade fort bort den.
''My mom...'' Det var det ända jag fick ur mig tills jag kände hur tårarna började rinna ner för mina kinder igen. Jag snörvlade till och tittade ner i marken.
''She's engage to this new man.'' Sa jag och kollade mot Niall. Han nickade förstående.
''And the thing is, he's a very bad man.'' Sa jag och tittade ner mot min händer.
''What do you mean?'' Frågade Niall och tittade oroligt mot mig.
''He hits my mom, and if she dosn't marry him. Well, I don't know what will happen. And the worst thing is that my mom trys to be okey with it, she trys to not worry and she trys to fall in love with him.'' Sa jag. Det blev tyst ett tag.
''Did he ever?'' Sa Niall och tittade frågandes mot mig. Jag nickade.
''Only once, when I was fourteen years old.'' Sa jag och kännde hur jag blev illa mods. Niall kramade om mig och kysste mig lätt på läpparna.
''You're here now, and he's there. And you've always got me, and I'll always protect you.'' Sa Niall och jag nickade sakta.
''And we'll find a way to get your mom out of this. I swear!'' Sa Niall och tittade allvarligt mot mig. Jag log ett litet leende och kysse Niall lätt på läpparna.
''I love you.'' Jag visste att dom har orden var för tidiga när bara jag och Niall hade gått ut i nästan två veckor nu. Men det kändes rätt att säga dem.
''And I love you.'' Sa Niall och log stort mot mig.

Oj oj, nu blev det lite drama här! :o Kommentera gärna och låt mig veta vad ni tyckte om denna del! :) x

Is your heart taken - DEL 13



Angelicas p.o.v

Jag tog en sista titt i spegeln före jag stängde ytter dörren bakom mig. Louis hade frågat mig om vi skulle gå ut och ta en fika. Så klart svarade jag ja. Jag gick in i hissen och tryckte på ''Maine entre''. Hissen plingade till och jag steg ut. Jag gick ner för trapporna som ledde ut. Jag hade tagit på mig en rosa skjorta, ett par jeans och en svart väska. Sedan hade jag parat den med ett par svarta högklackade skor. Som tur så låg starbucks inte så långt ifrån mig. Så det tog inte så länge att gå dit. Jag började närma mig starbucks men för min förvåning så var det flera tjejer, kanske ett hundra tall utanför. Jag fattade genast att Louis redan var där. Jag försökte klämma mig igenom folk massan med jag puttades genast längst bak. Jag suckade till och tog upp min mobil och smsade Louis.
- I can't come in, there's too many fans outside... x-
Jag tryckte på skicka och inte så många sekunder senare så fick jag ett svar.
-I know, I'll be outside in a few minutes! Wait by the big black car xx-
Jag gjorde en konstig grimasch för mig själv. Varför skulle jag stå bredvid den svarta bilen? Men jag gjorde ändå som han sa. Jag hörde ett hörde ett högt skrik och jag tittade upp ifrån min mobil. Alla tjejerna blev helt vilda. Jag fattade genast vad som hände. Jag såg först Paul och sedan Louis som kom efter. Han fick syn på mig och viskade något i Pauls öra. Jag tittade lite konstigt mot Louis men han ignorerade det. Paul och Louis närmade sig mig och plötsligt kände jag hur någon tog tag i min hand, jag tittade upp och såg att det var Pual. Han visade med sin hand att jag skulle följa honom. Han öppnade dörren till den svarta bilen och jag hoppade in. Efter mig så kom Louis. Fansen skrek som galningar. Paul stängde dörren och satte sig framme med chafören. Fansen började banka på bilens dörrar och försökte få Louis att se dem. Bilen startades och vi körde iväg. Jag tittade ut genom fönstret och sedan på Louis.
''What just happend!'' Sa jag och tittade häpet mot Louis.
''I'm so sorry... You really shouldn't have to go through this all.'' Sa Louis och tittade ledsamt på mig.
''Don't say like that!'' Sa jag och tittade allvarligt mot Louis.
''I want to try, and who knows what happens to us!'' Mumlade jag. Jag sträckte mig fram och pussade Louis kinden. Louis log stort mot mig och la sin hand om mig.
''Thank you.'' Viskade Louis i mitt öra.

Ganska så kort inlägg men bättre än ingenting eller hur? Lämna gärna en kommentar och berätta vad ni tyckte om denna del! :) x

Ps: Jag har ganska så mycket grejer i skolan just nu men jag försöker i alla fall komma med ett nytt inlägg varje dag!

:D

Någon här som vill ha ett till inlägg ikväll? :D x

Is your heart taken - DEL 12


Bellas p.o.v

Vi sprang fort in i lägenheten och stängde dörren bakom oss. Vattnet öste där ute men som tur hade vi tagit med oss paraplyn. Jag skakade av mitt paraply och sen så gick vi alla in i hissen. Ingen av oss hade tagit på oss något specielt. SJälv hade jag bara tagit på mig en blå, vit stickad tröja och ett par blåa jeans.

''Louis sa att det var på våning 8.'' Sa Angelica och Malin tryckte på knappen som representerade våning 8. Vi gick ut ur hissen och möttes av två stora dörrar. Jag tittade förtjust runt.

''Så här bor Louis...'' Mumlade jag tyst för mig själv. Jag tog ett steg frammåt och tryckte på ringklockan. Jag hörde hur det blingade till inne i lägenheten och hörde steg som närmade sig dörren. Det hördes ett klick och dörren öppnades.

''Vas happenin girls!'' Utbrast Zayn och log stort mot de andra och sedan vända han sig i mot mig och log sitt underbaraste leende. Vi gick in i lägenheten och jag möttes genast av pizza lukten.

''Home made pizza!'' Utbrast Liam och kom fram och kramade om oss alla.

''It smells really good!'' Sa Elizabeth och vi alla andra nickade.

''Liam makes the best pizzas in the world! Utbrast Niall och de andra nickade.

Jag kände två händer som rörde min höft, jag vände mig fort om och såg Zayn stå bakom mig.

’'Gosh, you scared me...'' Mumlade jag. Vi alla satte oss ner vi mat bordet och började äta.

''This pizza is really the best!'' Insisterade Josefine. När vi alla hade ätit klart gick jag och de andra in till tv rummet medans Elizabeth hjälpte Liam med disken.

''So what movie?'' Frågade Malin medans hon satte sig på ena kanten av soffan.

''Romatic!'' Utbrast Josefine och vi andra himlade med ögonen.

''What about a scary movie!'' Utbrast Niall.

''Sounds great to me!'' Utbrast Malin och log stort mot Niall. Jag tittade närvöst ner, jag hade aldrig riktigt gillat skräck filmer.

''I'll protect you...'' Viskade Zayn i mitt öra. Jag tittade upp och mötte hans blick.

''Cheesy or what.'' Sa jag och blinkade med ena ögat.

''Let's watch Saw 6!'' Utbrast Harry. Han satte i skivan och tryckte på play.

''I will need this...'' Mumlade Josefine och tog tag i en kudde och höll den nära henne. Jag satte mig ner mellan Zayn och Malin. Jag kröp närmare Zayn varje gång det hände något läskigt, som nog hände varje minut. Jag tittade åt min vänster och såg Josefine som satt i Harrys famn. Niall hade sin hand om Malin och Louis hade sina armar om Angelica. Men Liam och Elizabeth syntes inte till. Jag skakade bort tankarna och tittade upp mot Zayn. Han tittade ner och pillade bort ett hårstrå som hade fallit över min panna.

 

Elizabeths p.o.v

''Im sorry about what happend yesterday. I don't know what got into me...'' Suckade jag medans jag hoppade upp på köksbänken.

''Yeah, same here...'' Mumlade Liam och började närma sig mig.

''But I sure don't regret anything.'' Viskade Liam i mitt öra. Jag bet mig sakta i läppen och mötte Liams blick. Han närmade mitt ansikte och tillslut möttes våra läppar. Kyssen övergick till hångel och jag drog mina fingrar igenom hans hår. Plötsligt hörde jag hur steg närmade sig köket. Jag puttade fort bort Liam och vände mig om.

''Filmen har börjat!'' Sa Malin.

''Vad har hänt till ditt hår?'' Frågade Malin och tittade konstigt på mig och sedan Liam.

''Inget.'' Mumlade jag. Jag såg i hennes blick att hon visste vad som på gick men som vanligt så sa hon inget utan bara vände sig om och gick tillbaks till de andra.

''You see... This is what happens when I'm around you.'' Sa jag och log ett retsamt leende.

’'Can I at least take you out on dinner? So we can get to know each other.'' Frågade Liam.

''Sure.'' Sa jag medans jag nickade.

''Let's meet tomorrow at 7pm outside bigben.'' Sa Liam och jag såg att han hade något planerat. Jag nickade och tog tag i Liams hand.

''Let's go watch the movie now!'' Sa jag och vi gick in till de andra.


Sorry för ett lite sent inlägg men jag har födelsedag idag så jag har varit mycket med min familj osv :) Men hoppas ni gillar detta inlägget och skulle vara snällt av er om ni lämnade en kommentar och berättar vad ni tyckte om denna delen. Eller om ni vill att jag ska skriva om något specielt, t.ex, bråk, mer kärlek, otrogenhet osv ;) Just let me know! x


GÅ IN OCH LÄS DENNA UNDERBARA NOVELLEN SOM ÄR SKRIVEN AV MIN UNDERBARA VÄN INES!
http://niallslaugh.blogg.se/

Is your heart taken - DEL 11

Elizabeths p.o.v

Jag kunde inte tro mina ögon. Jag studerade Liams kropp, uppifrån och ner. Han hade ingen tröja på sig, bara sina tränings byxor. Jag bet mig i läppen men jag var tvungen att behärska mig.

’’Liam?’’ Mumlade jag och han började närma sig mig.

’’Hey!’’ Sa han och försökte krama om mig men jag tog ett steg bakåt.

’’I’m sorry I didn’t call you…’’ Mumlade Liam och tittade på mig med sina hundvalps ögon. Jag himlade med ögonen och tittade bort.

’’I really wanted to call you but I was too scared…’’ Jag tittade frågandes mot Liam.

’’What do you mean scared?’’ Frågade jag och tittade allvarligt mot Liam.

’’Can I at least get you some coffé so I can explain?’’ Fråga Liam och log ett litet leende. Jag nickade sakta, detta skulle inte hända. Men jag kunde bara inte stå ut längre.

 

Liams p.o.v

Vad hade tagit till mig? Först hade det bara varit ett snack över en kaffe. Men nu var vi här i min lägenhet. Jag öppnade sakta dörren och tog tag i Elizabeths hand. Jag drog henne mot väggen och började kyssa henne passionerat. Detta var inte planerat, men det kändes bara rätt. Vi började gå i mot köket och jag lyfte upp henne på köks bänken. Jag log mellan varje kyss och det gjorde hon med. Hånglandet blev hetare och jag drog min hand längre ner längs hennes mage. Jag bet mig i läppen när jag drog hennes tröja över hennes huvud. Jag lutade mig i mot hennes varma kropp. Jag hörde plötsligt hur dörren låstes upp och in rusande kom Niall och Louis.

’’Oh my god, we didn’t see anything!’’ Utbrast Niall medans han höll sina händer framför sina ögon. Jag tittade mot Elizabeths håll, hon tog upp sin tröja och höll den framför sin bh. Elizabeth tittade mot mitt håll och vi båda brast ut i skratt.

 

 

Angelicas p.o.v

Jag tog tag i fjärkontrollen och satte på tvn. Det kom något program om kändisar i England. Jag suckade men orkade inte byta kanal. Plötsligt såg jag några välbekanta ansikten på tv rutan.

’’And this is one of the nominees for best brittish single.’’ Sa tjejen. Jag stod med häpen mun. Var detta sant! Jag tog tag i min mobil och knäppte fort in Louis nummer. Louis svarade efter bara två signaler.

’’Hey love!’’ Sa han och en varm känsla spred sig igenom mig.

’’You guys are nominated for a britaward!’’ Utbrast jag.

’’Are you kidding me!’’ Skrek Louis och jag hörde hur han skrek det till killara. Jag hörde hög jubel i bakgrunden och hur de skrek av lycka.

’’Do you girls wanna come over and celebrate? Pizza night?’’ Frågade Louis.

’’We would love to!’’ Svarade jag glatt och log stort för mig själv.

’’Great! I’ll see you at 8.00 pm then?’’

’’Yeah! Bye!’’ Utbrast jag och la på.

Jag gjorde ett litet glädje tjut och sprang in i mitt rum.

 


Detta var en ganska så kort del. Men i morn eller i övermorn så kommer det en längre del! Hoppas ni i alla fall gillade denna delen! :) Lämna gärna en kommentar och berätta vad ni tyckte om delen!

 


Har bestämt mig...

Fick så himla många söta kommentarer! Så jag ska försöka komma med ett nytt inlägg ikväll! :) Och alla ni, tack för att ni läser! Det gör mig sjukt glad. Om ni har någon blogg, twitter osv så skulle ni kanske kunna skicka vidare om denna bloggen? Skulle vara sjukt snällt av alla er! Men som sagt, tack så himla mycket! x

:')

Har verkligen tappat blogg lusten... Har varken ork eller lust. Men om jag kanske får 20 kommentarer på detta inlägg så kanske jag bir mer peppad? För det är roligare att skriva när man vet att någon vill läsa det :)

Is your heart taken - DEL 10


Harrys p.o.v

Jag vaknade av att solen lyste i mitt ansikte. Jag öppnade sakta ögonen och märkte att jag befann mig på terrassen i lägenheten. Jag tittade åt min vänster och såg Josefine som låg tätt intill mig och sov. Vi måste ha somnat igår medans vi kollade på filmen. Jag satte mig sakta upp och tittade på mobilen. Klockan var redan 13.00.

’’Harry?’’ Frågade Josefine som tydligen nu också hade vaknat.

’’Oh I’m sorry, did I wake you up?’’ Frågade jag.

’’No worries…’’ Svarade Josefine medans hon satte sig upp.

’’Well this wasn’t planed…’’ Sa Josefine och blinkade med ena ögat.

’’Well, you fell a sleep and I didn’t want to wake you up.’’ Sa jag och log stort mot Josefine.

’’Why not!?’’ Utbrast Josefine

’’Couse you looked so cute!’’ Svarade jag och jag puffade lätt till han.

’’What’s the time?’’ Frågade Josefine och tog upp sin mobil.

’’Oh my god!’’ Utbrast hon och ställde sig fort upp.

’’What?’’ Frågade jag och tittade konstigt på Josefine.

’’I was sopouse to eat lunch with the girls like two hours ago…’’ Utbrast Josefine och hoppade runt som en galning medans hon försökte få på sig sina skor. Hon tog tag i sin väska och gick fram till mig.

’’I’ll call you later.’’ Sa hon och pussade mig på kinden. Sedan så försvann hon ner för spiral trappan.

 

Elizabeth p.o.v

Jag kände inte för att ligga i sängen och deppa hela dagen lång. Bara för att Liam inte hade hört av sig. Men tänk om han inte gillade mig? Vad hade jag gjort för fel? Jag skakade bort tankarna och bestämde mig för att gå ut och springa. Jag brukade göra det när jag behövde rensa mina tankar. Jag bytte om till mina jogging kläder och gick ut till tamburen. Jag satte på mig mina joggingskor och satte upp mitt hår i en toffs. Jag öppnade ytterdörren och sprang ner för trapporna och ut genom entré dörren. Jag stoppade i mina hörlurar och tryckte på play och ’’Stand up’’ kom på. Jag suckade till. Jag behövdes inte påminnas om Liam ännu mer… Jag tryckte på shuffel och låten böts. Jag joggade längs vattnet och igenom hyde park. Musiken dunkade i mina öron. Jag ville inte höra något från yttre världen. Plötsligt hörde jag ett svagt rop. Jag ryckte till och mina tankar försvann. Jag stannade till och tog ut mina hörlurar. Jag vände mig om och möttes av ett bekant ansikte.

 


 

Sorry för ett väldigt kort inlägg :S Men hoppas ni nu i alla fall gillar den! Tyvärr så är det något fel så jag kan inte ha någon musik längre i inläggena... Men hoppas det fixar sig!

Och jag skickar alla mina tankar till Zayn och hans familj <3


Ps: Vem tror ni det var som ropade på Elizabeth? :o Kommentera och berätta vad ni tror!